Heb jij passie voor het testvak?

Pro's met Passie

PTWEE bestaat uit Professionals met Passie voor het testvak, vandaar de naam. Op professionele wijze zijn we iedere dag met het vakgebied testen bezig. Maar juist de combinatie met passie is waarmee we het verschil maken bij de klant. Niet iets doen omdat een testmethodiek dat voorschrijft, maar kijken of de klant er écht mee is geholpen. Deze DNA strengel is gelijk ook de belangrijkste!

Iedereen is anders

Persoonlijk

We geloven in de kracht van een open en informele organisatie, waarbij de lijnen kort zijn en een persoonlijke benadering centraal staat. Bovendien is de bereidheid om elkaar te helpen groot, of het nu om een inhoudelijke uitdaging gaat of privé. Nieuwe PTWEElingen voelen zich dan ook al snel thuis bij PTWEE!

"Naast mijn opdracht bij de klant is het prettig een informele, professionele werkgever te hebben waar je gewaardeerd wordt om je sterke eigenschappen."

Stefan, SAP Testconsultant

Sleutel tot succes

Pragmatisch

Een van de sleutels tot succes in het testvak is het toepassen van pragmatiek in het werk. Op doordachte wijze een theoretische bocht afsnijden omwille van het (project)resultaat is geen schande. Het kan immers niet altijd precies volgens het boekje gaan. Het begrip 'Pragmatisch' wordt daarom wel eens de derde P van PTWEE genoemd. Omdat PDRIE niet goed klinkt laten we het maar zo.

Begint alles met een P?

Pondernemend

Je zou haast denken dat alles met een P begint bij PTWEE. Dat is niet het geval, behalve nu in dit rijtje. Als compacte en gespecialiseerde organisatie is ondernemerschap onder de collega's van groot belang. Niet alleen een opdracht doen voor een klant maar daarnaast ook op andere fronten bezig met PTWEE. Daar heb je wel de juiste mensen en een ondernemende instelling voor nodig natuurlijk.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang de PTWEE update

Een paar keer per jaar. Ieder moment uitschrijven.