Vakantie

Wie hard werkt moet ook hard uitrusten! De boog kan immers niet altijd gespannen staan. Naast de 20 wettelijke krijg je bij PTWEE daarom nog 7 bovenwettelijke vakantiedagen. Zevenentwintig verlofdagen dus!

Uitdagende opdrachten

Onze klanten maken gebruik van complexe (enterprise) software oplossingen. Het testen hiervan is van groot belang voor deze organisaties. Dit zorgt voor uitdagende testopdrachten die aansluiten op jouw niveau en ambitie.

Leuke collega's

Een leuke baan zonder leuke collega's is geen leuke baan. Je collega Pro's met Passie voor testen staan klaar om je te helpen of om met je mee te denken. Daarnaast treffen we elkaar door het jaar heen tijdens informele activiteiten.

Opleidingsmogelijkheden

Testen is een vak. Het is erg belangrijk om je te blijven ontwikkelen. Bij PTWEE volg je opleidingen die passen bij jouw persoonlijke carriere en opleidingsplan. Deze stellen we in overleg met elkaar op.

Fun

Naast werken met plezier is ook plezier naast het werk belangrijk. Het hele jaar door organiseren we uiteenlopende activiteiten, van de familiedag tot aan het kerstdiner en van 'kilometervreten' voor het goede doel tot het jaarlijkse PTWEEkend, aan fun geen gebrek!

Upgrade van je thuiswerkplek

Wij zorgen ervoor dat jij optimaal gefaciliteerd wordt om ook vanuit huis goed te kunnen werken. Naast een laptop is bijvoorbeeld een extra scherm en een laptopstandaard wel zo prettig. Dan voel je je bovendien gelijk thuis bij PTWEE.

Mobiliteit

Naast werken vanuit huis werken we natuurlijk ook bij de klant. Er zijn verschillende mobiliteitsoplossingen mogelijk. Of je nu kiest voor een leaseauto, kilometervergoeding of het openbaar vervoer, alles is goed geregeld.

Bonus

Naast een vast salaris, krijg je bij PTWEE een variabele bonus. Deze bonus is gebaseerd op jouw eigen omzet bij de klant. Zo profiteer je direct van jouw eigen inzetbaarheid.

VZ dagen

In het testvak is voorkomen beter dan genezen. Als PTWEEling krijg je een aantal Voorkom Ziekte dagen welke aan het einde van het jaar als een soort dertiende maand uitgekeerd kunnen worden.

Kilometervreters

Sinds 2020 zijn we massaal aan het kilometervreten geslagen. Met alle PTWEElingen wandelen, fietsen en hardlopen we voor een goed doel. Allereerst is dat goede doel je eigen vitaliteit. Daarnaast doneren we jaarlijks aan een goed doel op basis van de gemaakte kilometers. Dubbele winst dus!

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang de PTWEE update

Een paar keer per jaar. Ieder moment uitschrijven.